Изберете страница

Характеристики на недвижимият имот:

Вид на офертата: Продажба

Цена: 60 000 лв

Вид на имота: Къща/Вила
Етаж: Едноетажна
Населено място: с.Българево, обл.Добрич

Площ на имота: 600 кв. м.
Квадратура на вила/къща: 100 кв. м.
Регулация на имота: ДА
Тип на строителството: Тухла
Обзавеждане: Да

Подробно описание

       Агенция за недвижими имоти „Денева“ ПРОДАВА и ви представя един прекрасен ваканционен имот в красивото черноморско село Българево.
       В прекрасно уреден двор е разполжена вила състояща се от кухня, салня, мокро помещение, баня с тоалетна, просторен навес като продължение на вилата, сервизни помещения и работилница. Разгърната застроена площ е 100кв.м. с възможност за дострояване и промени. Дворното място е оградено с масивна ограда. В него са разположени каменно огнище, просторно барбекю с кът за почивка покрито с масивен навес, добре оформени пътеки, цветни лехи, плодни дръвчета, асми. Всичко е подредено с много вкус и любов. Изграден е и навес за паркиране на автомобил. Дворното място е 600кв.м.
        Българево е село в Североизточна България. Намира се в област Добрич, община Каварна. Отстои на 60 км югоизточно от Добрич и на 7 км в същата посока от гр. Каварна. Това е най-близкото населено място до нос Калиакра. Намира се в близост до комплекс „Русалка“, местността Дълбока с известната мидена ферма.В землището на Българево се намира и местността „Болата“ (хабитат на редки птици), представляваща 6-километров криволичещ каньон с изменяща се растителност, пещери и езеро, на чийто вход от към морето е разположен живописен залив с прекрасен плаж. Недалеч се намират и природният резерват „Тауклиман“ (Птичия залив) и природо-археологическият резерват „Яйлата“.Българево добива популярност и със сладките пъпеши и дини, които отглеждат жителите му. От 2011 г. насам се провежда първият по рода си „Празник на пъпеша“, чието честване е съпроводено с много танци, музика и изложби. В селото има много магазини, заведения, къщи за гости и хотели.

Ако имате въпроси и интерес към имот „Вила в с. Българево“, можете да се свържете с нас!

Ще получите консултация от наша стана,заедно с подробна информация за имота!